Bemutatkozás
Gépkölcsönzőnket 2015 májusában nyitottuk
Fertőszentmiklóson a Petőfi Sándor u. 64-65. szám alatt.

 

Elsősorban építőipari és kertészeti gépek bérbeadásával foglalkozunk. Géppalettánkat igyekszünk folyamatosan a bérlők és a kor igényeinek megfelelően alakítani. A gépekhez szükséges segédanyagok, szerszámok szintén kölcsönözhetők, megvásárolhatók üzletünkben. A változó igényeknek megfelelően szolgáltatásainkat (Bosch, Makita, Aeg, Milwaukee, ) kisgép értékesítéssel, csiszoló anyagok egyedi méretre történő készítésével és szerszám élezéssel is bővítettük.

 

 

A fertőszentmiklósi Bérbe-Vétel Gépkölcsönző jelenleg a következő gépek, eszközök bérbe adásával foglalkozik: építőipari gépek, takarítógépek, kerti gépek, kisgépek, állványok, egyéb eszközök, illetve az ehhez szükséges kiegészítőket és tisztító szereket biztosítjuk. Minőségi gépek bérbeadására fektetjük a hangsúlyt, hogy vásárlóink mindig elégedetten távozzanak üzletünkből. 

 

Kérjük, böngéssze weboldalunkat, ahol mindig az aktuális kínálatunkat tekintheti meg. Személyesen is szívesen látunk minden kedves érdeklődőt. Bízunk benne, hogy hamarosan elégedett vásárlóink között köszönthetjük.

 

kolcsonzo
Kalmarne Biczó Szilvia

 

 

Kalmárné Biczó Szilvia
üzletvezető9444 Fertőszentmiklós,
Petőházi út 50.
+36 30 965 9009
berbe.vetel@gmail.com