Gyakran ismételt kérdések

Mi a teendő, ha a gép elromlik?

Feltétlenül kérünk szépen egy telefonos jelzést a problémáról. Hasznos tanácsokkal látjuk el a teendőkről a gép működéséről.

Mi történik akkor, ha késik a visszavitellel?

Az 1 órán belüli a késés nem jelent problémát, ha szeretné tovább használni a gépet, akkor egy telefonos visszajelzést kérünk, hogy még Önnél marad a gép.

Kapok-e üzemanyagot a gépek működtetéséhez?

Üzemanyagot a gépekhez tudunk biztosítani, 2 Ütemű gépekhez a keveréket pedig szigorúan mi biztosítjuk!

Mit jelent a fél napos bérlés?

A fél napos bérlés nálunk minden esetben 5 órás időtartamot jelent. Tehát a szerdai napon 10:00-kor kibérelt gépet (még aznap) szerdán 15:00-ig kell visszahozni!

Lehet-e nyitva tartási időn kívül kölcsönözni?

Igen! Speciális esetekben, előre leegyeztetett ügyletek esetén olykor lehetőséget biztosítunk gépek kölcsönzésére, azonban ezt mindig korábban szükséges egyeztetni!

Lehet-e szombaton is egész napra bérelni?

Igen, lehet! A szombaton kiadott gépeket este 19:00-19:30 között vesszük vissza vagy adjuk ki.

Mit jelent az 1 napos bérlés?

Az egy napos bérlés mindig 24 órát jelent! Tehát az kedden 15:00-kor kivett gépet (másnap) szerdán 15:00-ig kell visszahozni!

Hol található a gépkölcsönző?

A Bérbe-Vétel Gépkölcsönző Fertőszentmiklóson a Petőfi Sándor u. 64-65. szám alatt, az Ábrahám vas-műszakival szemben, a temető mellett ( sokan úgy ismerik, hogy a régi főúton) helyezkedik el.

Mikor lehetséges gépvisszavétel és gépkiadás?

Az üzlet nyitva-tartása közben bármikor, valamint most már Szombaton 19:00 -19:30 -ig gépvisszavétel és gépkiadás is lehetséges előre egyeztetés után.

Milyen dolgokkal foglalkoztok még?

A gépkölcsönzés mellett, kisgépek értékesítésével, egyedi méretre szabott csiszolóanyagok készítésével, élezéssel illetve szerszám és kiegészítő árusítással foglalkozunk.


9444 Fertőszentmiklós,
Petőházi út 50.
+36 30 965 9009
berbe.vetel@gmail.com