Metabond H Plus
A Metabond H Plus hidraulikus berendezésekhez speciálisan kifejlesztett kopásgátló fémfelület-nemesítő, kiváló súrlódáscsökkentő és rendkívüli kenésjavító hatással. Az előírt minőségű hidraulika-olajhoz keverve alkalmas új, újszerű és kopott hidraulika-berendezések kezelésére. Rövid idő elteltével látványos eredményeket produkál.

A METABOND elsődleges hatása a kémiai fémfelület-nemesítés, melynek következtében a termék ideális feltételeket biztosít az olajfilm számára, így a berendezésben mérséklődik a kopás és lecsökken a karbantartási költség. A ma legkorszerűbb fémfelület-nemesítőhöz hozzáadott speciális kenés-elősegítő összetevők hatására a Metabond H Plus a hidraulikus berendezések élettartamát jelentősen növeli és a súrlódási veszteséget 60%-kal csökkenti.

Az ismert fémfelület-nemesítő tulajdonságokon kívül a Metabond H Plus olyan rendkívüli kenés-elősegítő összetevőkkel is rendelkezik, amelyeket speciálisan hidraulikus rendszerekhez fejlesztettek ki. Továbbá a kopott, szimmeringes hidraulika rendszereknél csökken az olajfogyasztás, a szimmeringek újra rugalmasabbá, jobban illeszkedővé válnak.

Az olaj-hidraulikus rendszerekben a Metabond H Plus alkalmazásával magasabb rendszerbeli nyomásokat enged meg „rázkódás” nélkül és a zajszint is jelentősen csökken. A könnyebb működés és a súrlódás csökkenése leggyakrabban az üzemi költség-megtakarításokban és megnövekedett termelésben jelentkezik a kisebb energiaigények, kevesebb karbantartási és leállási idő mellett.

Felhasználási területe:

A Metabond H Plus olyan mozgó hidraulikus berendezésekhez és folyamatosan működő gépekhez előnyös, ahol magas a sebesség, a terhelés és a hőmérséklet. Használata javasolt még olyan gépi szerszámoknál, hidraulikus rendszereknél, befecskendező gépeknél, döngölőknél, ahol forgólapátos vagy dugattyús szivattyút használnak. Rendkívül hatékony a robottechnika területén.

Használata:

A flakon tartalmát 3-6%-os arányban a hidraulikaolajhoz keverjük. Használata feltételezi az előírt minőségű olaj alkalmazását! Használat előtt felrázandó!

Figyelmeztetés:

Speciális, különleges szintetikus bázisú hidraulikaolajok estén végezzünk keverési próbát!

Szavatossági idő: Felbontás nélkül korlátlan ideig eltartható. Felbontás után a szavatosság 2 év.

Származás: EU

Kiszerelés: 250 ml, 5 liter


További Metabond termékek
Metabond H Plus

9444 Fertőszentmiklós,
Petőházi út 50.
+36 30 965 9009
berbe.vetel@gmail.com