Metabond Starlight 2000
Tükörfény-polimer új, újszerű, vagy Metabond K5 karceltávolítóval teljesen megtisztított autólakkok lezárásához és kezeléséhez. Metál lakkok és krómozott részek fényesítéséhez is kitűnően alkalmas.

Kemény viaszok, polimerek, PTFE, polírozó szer, síkosító anyag és tisztító összetevők kiegyensúlyozott keveréke garantálja a legegyszerűbb felhasználási módot mind kézi, mind gépi felhasználás során szőrme, szivacs, filc segítségével. A megszáradt maradványok polírozó kendővel könnyen ledörzsölhetők,  aminek eredményeképpen tükörfényes konzervált felületet kap. A termék különösen sima, fényes felületet biztosít.
Megfelelő felhasználás mellett a kezelt felületen garantáltan semmilyen előnytelen elváltozás nem történhet.

Felhasználási területe:

A Starlight 2000 új, újszerű vagy Metabond K5 karceltávolítóval teljesen megtisztított autólakkok lezárásához és kezeléséhez ajánlott, metál lakkokhoz is. A szerrel a krómozott részek is kitűnően konzerválhatók. Gépjárműgyártók, lakkozóüzemek, gépjármű szervizek és háztartások (otthoni polírozás) számára kézi és gépi alkalmazáshoz egyaránt.

Használata:

A terméket – mint minden polírozó anyagot – felhasználás előtt fel kell rázni. A polírozó szert polírozó kendővel körkörös mozdulatokkal egyenletesen kell felvinni a felületre, ki kell szárítani és fel kell polírozni. Gépi felvitel esetében a polírozó szivacs közepére kevés mennyiséget kell juttatni, majd kis fordulatszámon kell elkezdeni a munkát (egyenletes felvitel kifelé), hogy a szétfröccsenést elkerülhessék. Ezután emelni kell a fordulatszámon, és a polírozást fedően, keresztirányban kell folytatni. Az éleken ne polírozzuk túl. A gépi polírozás után kézzel végezzük el az utólagos munkálatokat, puha polírozó kendőt használjunk, a sarkokat és éleket tisztítsuk meg és polírozzuk fel.
Normál felhasználás esetén nem hagy világos nyomot a sötét műanyag felületeken. Nagy száraz rétegek esetén a felismerhető maradványokat polírozó kendő segítségével egyszerűen távolítsuk el. Igen érdes felületek esetén kefével dolgozzunk. Erős napsütésben és meleg motorháztetőn ne végezzünk polírozást!

Származás: Németország

Kiszerelés: 300 ml


További Metabond termékek
Metabond Starlight 2000

9444 Fertőszentmiklós,
Petőházi út 50.
+36 30 965 9009
berbe.vetel@gmail.com