Gyakran ismételt kérdések

Kapok-e üzemanyagot a gépek működtetéséhez?

Üzemanyagot a gépekhez tudunk biztosítani, 2 Ütemű gépekhez a keveréket pedig szigorúan mi biztosítjuk!

Milyen dolgokkal foglalkoztok még?

A gépkölcsönzés mellett, kisgépek értékesítésével, egyedi méretre szabott csiszolóanyagok készítésével, élezéssel illetve szerszám és kiegészítő árusítással foglalkozunk.

Mi a teendő, ha a gép elromlik?

Feltétlenül kérünk szépen egy telefonos jelzést a problémáról. Hasznos tanácsokkal látjuk el a teendőkről a gép működéséről.

Lehet-e szombaton is egész napra bérelni?

Igen, lehet! A szombaton kiadott gépeket este 19:00-19:30 között vesszük vissza vagy adjuk ki.

Mi történik akkor, ha késik a visszavitellel?

Az 1 órán belüli a késés nem jelent problémát, ha szeretné tovább használni a gépet, akkor egy telefonos visszajelzést kérünk, hogy még Önnél marad a gép.

Lehet-e nyitva tartási időn kívül kölcsönözni?

Igen! Speciális esetekben, előre leegyeztetett ügyletek esetén olykor lehetőséget biztosítunk gépek kölcsönzésére, azonban ezt mindig korábban szükséges egyeztetni!

Mikor lehetséges gépvisszavétel és gépkiadás?

Az üzlet nyitva-tartása közben bármikor, valamint most már Szombaton 19:00 -19:30 -ig gépvisszavétel és gépkiadás is lehetséges előre egyeztetés után.

Mit jelent az 1 napos bérlés?

Az egy napos bérlés mindig 24 órát jelent! Tehát az kedden 15:00-kor kivett gépet (másnap) szerdán 15:00-ig kell visszahozni!

Mit jelent a fél napos bérlés?

A fél napos bérlés nálunk minden esetben 5 órás időtartamot jelent. Tehát a szerdai napon 10:00-kor kibérelt gépet (még aznap) szerdán 15:00-ig kell visszahozni!

Hol található a gépkölcsönző?

A Bérbe-Vétel Gépkölcsönző Fertőszentmiklóson a Petőfi Sándor u. 64-65. szám alatt, az Ábrahám vas-műszakival szemben, a temető mellett ( sokan úgy ismerik, hogy a régi főúton) helyezkedik el.


9444 Fertőszentmiklós,
Petőfi Sándor utca 64-65.
+36 30 965 9009
berbe.vetel@gmail.com